Atklājam, kā atgūt figūru pēc svētku pārēšanās!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kārtīgi Jāņi un Līgo nav iedomājami bez bagātīgi klāta galda! Gards alutiņš, pīrāgu kalni, jāņusiers un ne viens vien šašlika gabaliņš… Ko darīt, ja pēc svētkiem bikses vairs nevar aizpogāt, bet blūzīte par šauru?

Laura Bērziņa (26) no Saldus intervijā atklāj – kā ātri zaudēt svaru. Pāris dienu laikā viņai izdevās atbrīvoties no vairāk nekā 4 kilogramiem!

– Laura, pastāsti – kā izdomāji sākt notievēt?

– Apaļīga esmu bijusi kopš sevi atceros. Vienmēr likās – tieši liekā svara dēļ nepatīku vīriešiem. Esmu sabiedriska, man ir daudz draugu un paziņu. Bet, piemēram, pēc klubiņiem mājās bieži gāju viena. Draudzenēm bija uzradušies kavalieri, man – nekā. Tādos brīžos nejutos labi savā ādā. Visi jau māk gudri mācīt – ēd mazāk, vairāk kusties. Jā, pareizi, kā es to neiedomājos, paldies par padomu! (smejas) Tikai es jau nemaz neēdu tik daudz!

– Kas tevi pamudināja uz pārmaiņām tieši tagad?

– Par tievēšanu domāju visu laiku, bet kaut kā nevarēju saņemties kaut ko darīt lietas labā. Šajā pavasarī beidzot saņēmos un noliku sev mērķi – līdz Jāņiem zaudēt vismaz piecus kilogramus!

– Kā tev izdevās?

testu internetā

– Ko vēl vēlies piebilst?

– Esmu ļoti pateicīga programmai! Nožēloju tikai vienu – ka nesāku agrāk. Būtu zinājusi, ka svaru ir reāli zaudēt pāris dienu laikā, jau sen būtu tieva!

Aizpildi testu un saņem personīgu notievēšanas plānu.

StockholmHealth.com iesaka jaunu un pašos pamatos atšķirīgu notievēšanas metodi, kas Latvijā pieejama tikai otro gadu. Šī metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns vienai nedēļai. Programmas laikā bez maksas pieejamas arī individuālas notievēšanas konsultācijas. StockholmHealth.com garantē nomesto kilogramu saglabāšanos pēc programmas beigām.

StockholmHealth.com

* Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu