«Latvijas Pērles» ietvaros norisināsies Raimonda Paula mūzikas diena (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Festivāla «BigBank Latvijas Pērles» ietvaros 21. augustā Dzintaru koncertzālē norisināsies Raimonda Paula mūzikas diena, portālam «Apollo» ziņo Gunita Krastiņa.

Kopā ar Maestro uz skatuves kāps jaunā un talantīgā džeza dziedātāja - «Riga Jazz Stage» 2014 Grand Prix ieguvēja Kristīne Prauliņa. Raimonda Paula zelta hitus angļu valodā izdziedās somu soliste Sonja Bišopa, bet Maestro populārākās dziesmas neierastā skanējumā dzirdēsim grupas «Indikaa»(UK) izpildījumā - starptautiskā projekta «Raimonds Pauls Goes Reggae» ietvaros. Pie klavierēm Maestro Raimonds Pauls.

Tikai «Maestro kluba» biedriem būs ekskluzīva iespēja bez maksas vērot koncerta mēģinājumu un satikties ar Maestro Raimondu Paulu.

Maestro kluba biedriem būs iespēja sekot līdzi Maestro Raimonda Paula profesionālajām gaitām, iegādāties CD un pēc mēģinājuma saņemt Maestro autogrāfu, kā arī nofotografēties kopā ar Maestro.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu