Putina meita pamatīgi satracina holandiešus; medijs ziņo, ka viņa aizbēgusi (322)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Krievijas prezidenta Vladimira Putina meita Marija Putina kopā ar savu draugu Joritu Fāsenu pametusi savas mājas Nīderlandē, vēstī «The Mirror».

Kā zināms, Putina ar savu draugu dzīvo Nīderlandē un nesen no kādas vietējās amatpersonas pat izskanējis aicinājums deportēt Putina meitu no valsts, kas sēro par savu tautiešu traģisko nāvi Ukrainā nogāztajā lidmašīnā.

Medijs vēstī, ka Marija Putina dzīvoja vien pārdesmit kilometru attālumā no Šipholas lidostas.

Ziņas, ka Krievijas prezidenta meita dzīvo Nīderlandē, pamatīgi satracināja holandiešus, kas sākuši publiski paust savu neapmierinātību. «Tev ir laiks doties prom, maita,» sociālajā tīklā rakstījis kāds iedzīvotājs, vēstī «The Mirror».

Kādā citā komentārā esot teikts: «Tas ir ļoti ērti, ka Marija Putina dzīvo tik tuvu Hāgai. Viņai nebūs tālu jābrauc, lai redzētu sava tēva iztiesāšanu.»

Kāds Putinas kaimiņš sacījis, ka kopš dienas, kad tika notriekta lidmašīna, Marija nav redzēta.

Kaimiņš paskaidroja, ka saprot - jaunā sieviete nav vainīga tēva grēkos, taču iedzīvotāji nevēlas protestus sev apkārt saistībā ar to, ka Putina tur dzīvo.

Šobrīd Marijas Putinas atrašanās vieta nav zināma. Izskanējušas ziņas, ka pāris varētu būt atgriezies Maskavā, kur viņu dzīve būtu drošāka.

Komentāri (322)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu