Dziedātājas Žannas Friskes ģimenei tiek ziedota nauda (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Tikai nesen dziedātājas Žannas Friskes ģimene sāka svinēt uzvaru pār briesmīgo vēža slimību. Šobrīd Friske ir pārcēlusies uz Latviju un turpina iziet rehabilitācijas kursu, lai atveseļošanās stabilizētos.

Neskatoties uz to, ka Žanna jūtas labāk, viņai joprojām jāturpina rehabilitācija. Friskes draugs un skatuves kolēģis Grigorijs Ļepss ir uzzinājis, ka ģimenei nav pietiekami daudz naudas, lai spētu samaksāt par visiem dziedātājas rehabilitācijas kursiem.

Atbalstot Žannu, 28.jūlija koncertā Jūrmalā, Grigorijs izveidoja labdarības akciju, lai palīdzētu viņai veiksmīgi atveseļoties.

«Esmu gandarīts, ka Grigorijs un viņa draugi palīdzēs Žannai, ārstēšana patiešām ir ļoti dārga un tam visam mums naudas nepietiek,» atzīst dziedātājas tēvs Vladimirs Borisovičs, «paldies visiem, kuri ir palīdzējuši mums samaksāt par Žannas ārstēšanos vācu un amerikāņu slimnīcās.»

Jau zināms, ka sešus mēnešus Žanna Friske Losandželosas slimnīcā cīnījās ar vēzi. Amerikā viņa dzīvoja pie draugiem, kuri palīdzēja un veda viņu uz procedūrām. Dziedātājai nācās ārstēties eksperimentāliem līdzekļiem. Jau apmēram mēnesi viņa dzīvo Jūrmalā.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu