Ar vērienu nosvinēta «Pieci.lv» pirmā jubileja jeb «Ir <i>nice</i>, večuk» (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/piecilv

Latvijas Radio jaunākā kanāla dzimšanas diena Kalnciema kvartālā tika atzīmēta ar vairāk nekā 30 Latvijas populārāko mākslinieku piedalīšanos, turklāt pirmo reizi vēsturē uz vienas skatuves satikās viss Latvijas hiphopa «zieds». Diena noslēdzās ar ballīti, kurai īpašu skaņu celiņu sarūpējušas «Pieci.lv» ētera personības – Toms Grēviņš, DJ Rudd, DJ Get Dizzy un Magnuss. 

«Vakara nagla» bija hiphopa koncerts plkst. 20.00, kad uz vienas skatuves kāpa vairāk kā 20 mākslinieki – Ozols, Pikaso, Abra, Oriole, BARS, Goonsquad, 2K1, Mazais zaļais, Džuzepe, JeeKaa, ansis, Riekstu armija, un citi.

«Kalnciema Kvartāls šo divu stundu garumā bija piebāzts ar cilvēkiem, kas ir forši, portālam «Apollo» stāsta «Pieci.lv» raidījuma «Vakara Kvartāls» personība Mārtiņš Pavasaris, «protams, varētu standartizēti izplūst poētiskos paldies, taču starp hiphopa māksliniekiem, kad izdodas iecerētais, ir teiciens - Ir nice, večuk! Tātad - ir nice, večuk!»

Latvijas Radio 5 - «Pieci.lv» ir jauniešu sabiedriskais medijs un vienīgais radio Latvijā, kurā netiek atskaņotas reklāmas. «Pieci.lv» apvieno dažādu dzīves stilu un viedokļu līderus, veidojot sabiedriskā medija platformu, caur kuru augt un attīstīties dažādu subkultūru piekritējiem.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu