Latvijas kinoteātros iznākusi komēdija «Seksa video» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1.augustā Latvijas kinoteātros sāka demonstrēt komēdiju «Seksa video» («Sex Tape») ar Kameronu Diazu («Maska», «Čārlija eņģeļi», «Šreks», «Atriebība sieviešu gaumē» u.c.) un Džeisonu Segelu («Es mīlu tevi, vecīt», «Aizmirst Sāru Māršalu») titullomās.

Filmu veidojis komēdijas «Sliktā skolotāja» režisors Džeiks Kasdans. Jāpiebilst, ka Diaza un Segels pirmo reizi filmējušies kopā «Sliktajā skolotājā», savukārt aktieris Džeisons Segels ir arī filmas «Seksa video» scenārija līdzautors.

«Seksa video» ir stāsts par Džeju un Eniju, kuri pēc desmit gadu kopdzīves joprojām mīl viens otru gluži tāpat kā agrāk, vienīgi kaisle ir kaut kur pazudusi. Cenšoties to atgūt, viņi nolemj uzņemt video, kurā viņi izmēģina visas seksa pozas no grāmatas «Seksa prieki». Tā viņiem šķiet lieliska ideja līdz brīdim, kad video tiek netīšām nosūtīts visiem viņu draugiem, kuriem Ziemassvētkos viņi uzdāvināja planšetdatorus. Lai saglābtu savu reputāciju un nepieļautu, ka viņu privātākais video kļūst visiem pieejams internetā, viņi uzsāk piedzīvojumiem bagātu mēģinājumu novērst šo kļūdu. Filmas vecuma cenzs ir 16+ (līdz sešpadsmit gadu vecumam neiesaka).

Kamerona Diaza: «Kopš komēdijas «Sliktā skolotāja» panākumiem es biju vēlējusies atkal strādāt kopā gan ar Džeisonu Segelu, gan režisoru Džeiku Kasdanu. Mūsu pirmā sadarbība bija tik ļoti jautrs process, ka es nevarēju sagaidīt nākamo kopdarbu. «Slikto skolotāju» mums nācās uzņemt ļoti īsā laika posmā, taču veidot jauno filmu bija pavisam cita pieredze, krietni intīmāka. Tas gan nenozīmē, ka arī šīs filmas uzņemšanas laukumā nevaldīja jautrība.»

http://youtu.be/sxl4aOyHSwo

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu