Pārsteidzošs un vienlaikus baiss atradums okeānā Jaunzēlandē (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jocey K, CC BY-SA 2.0

Zvejas kuģa apkalpe Jaunzēlandē piedzīvoja pārsteidzošu un vienlaikus arī baisu atradumu ūdenī - nelielu lidmašīnu ar cilvēka mirstīgajām atliekām tajā.

Ārvalstu mediji vēstī, ka 5,7 metrus lielā lidmašīna atrasta brīdī, kad zvejnieki devās pēc loma un laivas tīklā «noķēra» lidmašīnu.

Par atradumu paziņots policijai, kas norāda, ka lidmašīna pamatīgi bojāta un piektdien amatpersonas veiks detalizētu izpēti un upura identificēšanu.

Amatpersonas paziņojušas, ka lidmašīna ir paštaisīta un tā izveidota no metāla, tai ir koka karkass, kas apvilkts ar audumu.

Tāpat amatpersonām ir aizdomas, ka bojāgājušais ir 53 gadus vecais Daroišs Kreidijs, kurš pazudis kopš 25.marta. Viņa lidmašīna no radariem pazuda dažas minūtes pēc pacelšanās no lidlauka Oklendā.

Lai arī pēc vīrieša pazušanas tika organizēti rūpīgi meklēšanas darbi, tie nevainagojās panākumiem.

Kreidija sieva Džūdija policijai atklājusi, ka šis atradums viņai ir atvieglojums, norādot, ka bija pilnīgi pārliecināta, ka vīrs pazudis jūrā.

«Es vienmēr teicu, ka tad, ja viņu izdosies atrast, tas būs pavisam nejauši, un tas ir tieši tas, kas ir noticis. Tas ir brīnums, jo okeāns ir ļoti liels,» sacīja sieva.

Policija gan vēl nav apstiprinājusi vīrieša identitāti, taču sieva ir pārliecināta, ka tas ir viņas vīrs.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu