Regeja vakars Kalnciema kvartālā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 14. augustā Kalnciema kvartālā notiks regeja vakars ar «Apofeoz» orķestra koncertu un «Crystral Sound System» DJ meitenēm.

Apofeoza orķestris - jautrs fusion starp regeju un hip-hopu. Komanda «Apofeoza orķestris» jau vairākus gadus sniedz koncertus Latvijas galvaspilsētā, ka arī tās robežās. Kolektīvs izpilda vienkāršu un labu mūziku par saulainām dienām un spilgtiem dzīves momentiem, kad visa apkārtne tiek izgaismota ar smaidu. Grupa prasmīgi sevī ietver džeza melodijas, izcilu regeju un vieglu repu. No smaida tiešām paliks gaišāk – šo parasto patiesību jau sen un atkārtoti apstiprinājuši «dzīvie» Apofeoza izpildījumi.

Regulāriem viesiem «Orķestris» jau sen pārvērties par atpazīstamu, izklaidējošo notikumu: tu satiksi dažādus cilvēkus, kuri noteikti izveidos pozitīvus un spilgtus momentus. Kā saka paši muzikanti: «Mūzika - tā ir mūsu kaisle un liela dzīves bāka, kurai mēs sekojam.»

Dīdžeju duets no «Latvijas Crystal Sound System» spēlē elektronisko mūziku, iedvesmojoties no Jamaikas un regeja ritmiem. Antara un Lady Krii spēlējušas gan Latvijā, gan Baltijas valstīs un Eiropā, tāpat arī Latīņamerikā un, protams, Jamaikā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu