Psihoanalītiķis: «Breds Pits un Andželīna Džolija ir kopā tikai bērnu dēļ» (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Psihoanalītiķis Rons Bards (Ron Bard) ir nācis klajā ar paziņojumu, ka Breds Pits (Brad Pitt) un Andželīna Džolija (Angelina Jolie) ir kopā tikai sešu bērnu dēļ.

Rons Bards ir pilnīgi pārliecināts, ka Breds Pits vairs nejūtas laimīgs ar Andželīnu, abi vēl turas kopā tikai bērnu dēļ.

Psihoanalītiķis ir izsecinājis, ka slavenais aktieris Breds Pits abu attiecībās jūtas iesprostots, tomēr nepametīs Džoliju bērnu un savas publicitātes dēļ, raksta portāls «Daily Mail».

Viņš atklāj, ka 50 gadus vecais aktieris joprojām ir iemīlējies savā bijušajā sievā Dženiferā Anistonē (Jennifer Aniston). Tomēr, neskatoties uz to, Bards apgalvo, ka Andželīnai un Bredam varētu būt vēl trīs bērni.

Interesanti, ka psihoanalītiķi Ronu Bardu ar Bredu Pitu iepazīstināja tieši aktiera bijusī sieva Dženifera Anistone.

Kad Ronam tika uzdots jautājumus, vai slavenais Holivudas pāris joprojām ir iemīlējies, viņš atbildēja, ka tas neesot tik svarīgs jautājums.

«Svarīgāk ir tas, ka Bredam un Andželīnai ir seši bērni un viņš ir apņēmies viņus audzināt,» viņš apgalvo.

Bards uzskata, Breds Pits ir vīrietis, kurš savu laimi meklē savā dvēselē. Viņš dara to, ko domā - viņš ir īsts vīrietis.

«Andželīna Džolija ir ļoti gudra un es domāju, ka viņa ir tā, kas «ieslodzījusi» Bredu attiecībās. Tomēr aktierim par to ir vienalga, jo viņš mīl savus bērnus vairāk nekā abu attiecības.»

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu