Ceļš uz medusmēneša galamērķi pārvēršas par elli (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PhotoLab XL, CC BY-NC-ND 2.0

Kādam britu pārim pavisam nelāgi iesākās medusmēnesis - lidojuma laikā «easyJet» lidmašīnā piedzīvota pamatīga turbulence.

Britu mediji vēstī, ka jaunlaulātie devās no Lielbritānijas uz Neapoli Itālijā, taču ceļā sākās pamatīgs negaiss. Pāris norāda, ka trīs stjuarti aizmesti «pa gaisu», kā rezultātā viena stjuarte zaudēja samaņu, bet vēl viena guva, iespējams, gūžas kaula lūzumu.

Aviokompānija vēlāk atvainojusies saviem pasažieriem par sagādātajām neērtībām.

Zināms, ka, saskaroties ar sarežģītiem laika apstākļiem, lidmašīna veikusi ārkārtas nosēšanos Romā.

«Lidojums ritēja labi, bet tad mans vīrs paziņoja, ka drošības jostu gaismiņa ir ieslēgusies. Daudzi cilvēki nebija piesprādzējušies. Pēkšņi cilvēki tika pasviesti gaisā un ar galvām atsitās pret lidmašīnas paneli,» stāstījuši jaunlaulātie.

Viņi norādīja, ka no plauktiem krituši ārā čemodāni un lidmašīnā valdījusi panika. Cilvēki klieguši.

«Apkalpe īsti nezināja, kas notiek. Daži itāļi, kas bija lidmašīnā, sāka lūgties. Tā bija spēcīgākā turbulence, kādu jebkad esam jutuši,» stāstīja jaunlaulātie.

Lidmašīnas pilots paziņoja, ka pa ceļam uz Neapoli būs nosēšanās Romā un cilvēkiem tika dota iespēja izkāpt no lidmašīnas, taču lidostā atklājās, ka tehnisku iemeslu dēļ gaisa kuģis nevar turpināt lidojumu, tāpēc visiem pasažieriem bija jāizkāpj.

Pāris galu galā nokļuva Neapolē astoņas stundas vēlāk nekā bija plānots.

«EasyJet» pārstāvis medijiem apstiprināja, ka 1.septembra reiss no Londonas uz Neapoli negaisa dēļ pārvirzīts uz Romu.

«Diemžēl turbulences laikā apkalpes loceklis guva ievainojumus un, ierodoties Romā, nodots mediķiem. Lidmašīna nolaidās veiksmīgi un pasažieri ar autobusu nogādāti Neapolē,» norādīja pārstāvis.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu