Publiskoti jaunumi par Andželīnas Džolijas tumšo pagātni (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sieviete, kura agrāk mēdza aprūpēt šobrīd slaveno aktrisi Andželīnu Džoliju portālam «radaronline.com» ir atklājusi pāris ekskluzīvus stāstus no aktrises «dēmoniskās» pagātnes.

«Viņai vienmēr mazliet ir patikušas sāpes, viņai patīk tā sajuta,» atklāj Kisa Rundla, kura Džolijas dzīvē ienāca 70. gados, kad Andželīnas mātei bija nepieciešama palīdzība ar trīs gadus veco meitu. Aprūpētāja atklāja, ka aktrisei reiz ļoti paticis mērcēt savus pirkstus vaskā, raksta «radaronline.com».

«Viņa bija traks bērns, ar viņas spēku un izdomu vienmēr bija jārēķinās,» stāsta Kisa.

Tā arī notiek, jo pēdējā laikā arvien vairāk parādās ziņas par Andželīnas Džolijas pagātni, piemēram, nesen internetā noplūda videoklips no aktrises trakajiem laikiem, kad viņa bija atkarīga no narkotikām. Tomēr Rundla atklāj, ka šādi stāsti ir daudz vairāk.

«Reiz es viņu nogādāju slimnīcā, viņai bija anoreksija. Lai arī slimnīcā viņa ilgi nepalika un ātri vien tika izrakstīta, viņas māte ļoti uztraucās,» atceras Kisa.

Aprūpētāja stāsta, ka vidusskolas laikos Andželīnu skolā apsmēja viņas lielo lūpu dēļ. Šobrīd daudziem viņas lūpas šķiet ļoti seksīgas, taču, kad viņa bija jauna - viņu apsmēja.

«Vienaudzes Andželīnu skolā apsmēja viņas izskata dēļ, aktrisei bija plati pleci un garas kājas, viņa pārvietojās kā gazele,» atklāj Kisa.

Rundla atklāja, ka bija Džolijas aprūpētāja astoņus gadus un ar viņas ģimeni piedzīvojusi visu notikušo.

«Andželīna zina, ka es viņu ļoti mīlu. Mēs kopā bijām astoņus gadus, gandrīz katru manas dzīves dienu,» viņa piebilst.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu