Andželīna Džolija režisēs jau ceturto filmu. Uzzini, kādu! (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija būs režisore biogrāfiskai filmai «Africa» («Āfrika») par paleoantropologu un dabas aizsardzības speciālistu Ričardu Līkiju, kurš iestājās pret Āfrikā mītošos ziloņus apdraudošajiem malumedniekiem.

Tā būs ceturtā filma, ko režisējusi Džolija. Kinolenti izdos studija «Skydance Productions», kas veidojusi sēriju «Terminator» («Terminators») un «Mission: Impossible» («Neiespējamā misija») nesenākos kases grāvējus.

Savukārt scenārija autors ir Ēriks Rots, kurš saņēma prestižo «Oskara» balvu par filmu «Forrest Gump» («Forests Gamps»).

«Lielāko daļu savas dzīves esmu izjutusi spēcīgu saikni ar Āfriku,» sacīja Džolija.

Līkijam esot piemitusi «dziļāka izpratne par cilvēka iespaidu uz dabu un patiesa atbildības sajūta par pasauli», uzsvēra 39 gadus vecā aktrise un režisore.

Decembrī iznāks Džolijas otrā filma «Unbroken», kurā vēstīts par garo distanču skrējēju un kara varoni Luisu Camperini.

Kinostudija «Universal» jūlijā paziņoja par nākamās Džolijas kinolentes «By the Sea» uzņemšanu, ko viņa ne tikai režisēs, bet arī filmēsies galvenajā lomā līdzās vīram Bredam Pitam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu