«Ryanair» rīcība šokē 40 tūristus (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jon Gos, CC BY-SA 2.0

Aptuveni 40 britu tūristi tika burtiski «iesprostoti» Korfu salā Grieķijā pēc tam, kad slikto laika apstākļu dēļ zemo cenu aviokompānija «Ryanair» svētdien atcēla lidojumu uz Mančestru.

Britu mediji vēstī, ka pasažieri gaidījuši trīs diennaktis līdz «Ryanair» varēja nodrošināt lidojumu mājās.

Tikmēr sašutušie pasažieri zinājuši stāstīt, ka tajā pašā laikā manīja - «easyJet» un «Thomas Cook» aviokompāniju lidmašīnas veica lidojumus no lidostas, kurā «Ryanair» atcēla reisus.

Pasažieri arīdzan sašutuši par to, ka šo dienu laikā viņiem netika sniegta pienācīga informācija, turklāt daži no tūristiem padzirdēja, ka mājās varēs tikt tikai nākamajā svētdienā - pēc nedēļas.

Klēra un Stīvens Teilori, kurus pārrodamies mājās gaidīja trīsgadīgs dēls, atklāja, ka daži no pasažieriem pat zaudēja darbu, jo nepārradās mājās laikus.

Klēra Teilore medijiem pastāstīja, ka savas brīvdienas pavadīja «All Inclusive» viesnīcā, tāpēc pārim līdzi nebija pārāk daudz naudas. «Mēs bijām «iesprūduši» ar nelielu ūdens un pārtikas daudzumu. Viņi mūs aizsūtīja uz viesnīcu, un abas dienas mēs pat nezinājām, kas notiek.»

«Ryanair» preses pārstāvis paskaidroja, ka slikto laika apstākļu dēļ «Ryanair» bija spiesti atcelt divus lidojumus no Korfu uz Mančestru un Oslo.

«Pasažieriem bija nodrošināta izmitināšana viesnīcā un ēdienu kuponi. Pasažieriem ieteikti vairāki varianti - saņemt pilnu biļetes atmaksu, doties mājās ar nākamo iespējamo reisu vai doties mājās, pārsēžoties citās lidostās,» norādīja aviokompānijā.

«Mēs ļoti atvainojamies visiem, kurus ietekmēja slikto laika apstākļu dēļ atceltie lidojumi un mēs darām visu, ko varam, lai pārliecinātos, ka pasažieri tiks nogādāti mājās,» norāda aviokompānijā.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu