Piecas Holivudas zvaigznes, kuras uzveikušas krūts vēzi (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Diemžēl sieviešu saslimšana ar krūts vēzi nav retums arī Latvijā, vidēji Latvijā 2013.gadā katru otro ļaundabīgo audzēju atklāja novēloti, savukārt krūts vēzi pirmo reizi diagnosticēja 1091 gadījumos. Tā notiek, tomēr jāatceras, ka ar to var cīnīties un padoties nedrīkst. Ar saviem stāstiem visai pasaulei ir dalījušās piecas Holivudā slavenas un drosmīgas sievietes, kuras slimību uzveikušas.

Lūk, piecas Holivudas zvaigznes, kuras uzveikušas krūts vēzi:

1.Kristīna Eplgeita

Aktrises mātei krūts vēzis tika diagnosticēts 38 gadu vecumā, diemžēl arī Krīstīna 36 gadu vecumā uzzināja par savu slimību. Kopš tā laika viņa ir nodibinājusi biedrību, kura finansē augsta riska krūts vēžu slimnieču atveseļošanos.

2. Šerila Krova

Dziedātājai Šerilai krūts vēzis tika diagnosticēts 2006.gadā. Tas lika viņai aizdomāties par dzīvi, tāpēc 2007.gadā viņa adoptēja bērniņu. «Vēzis lika man saprast, ka laime man ir jāmeklē pašai,» viņa atzinusi pēc pārdzīvotā.

3. Sintija Niksona

Neilgi pēc krūts vēža stāsta seriālā «Sekss un lielpilsēta», 2006.gadā arī Niksonai tika diagnosticēts krūts vēzis. Sākumā par notikušo viņa nevēlējās teikt nevienam, tomēr 2008.gadā par savu slimību viņa paziņoja sarunu šova «Good Morning America» laikā.

4. Kailija Minoga

Slavenā dziedātāja par savu slimību uzzināja, kad bija 37 gadus veca. Apmēram 10 gadus vēlāk viņa joprojām drosmīgi stāstīja par notikušo. «Pagāja daudzi gadi līdz tiku ar to galā. Kad man sāka ataugt mati, biju ļoti saviļņota. Tas bija kā brīnums,» stāstījusi Kailija.

5. Olīvija Ņūtona-Džona

Aktrise Olīvija Ņūtona-Džona par savu slimību uzzināja 1992.gadā, tajā pašā nedēļā, kad nomira viņas tēvs, kurš arī cīnījās ar vēzi. «Tas bija ilgs ceļojums, taču tagad esmu vesela,» viņa paziņojusi.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu