Andželīna Džolija pametīs aktrises karjeru (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ja viss noritēs pēc amerikāņu aktrises Andželīnas Džolijas plāniem, tad drīz vien uz lielajiem kino ekrāniem vairs neredzēsim viņu vispār, vēsta «aol.com».

Intervijā žurnālam «DuJour» viņa apstiprinājusi, ka plāno pamest aktrises karjeru pavisam.

«Pavisam noteikti,» viņa intervijā teikusi par saviem nākotnes plāniem vairs neparādīties kino filmās. «Es, kā aktrise, nekad neesmu jutusies ērti. Man nekad nav paticis atrasties kameru priekšā».

Lai arī Džolija vairs neplāno parādīties kino filmās, viņa turpmāk veidos pati savas filmas, kā režisore. Viena no viņas filmām, kura drīzumā nāks klajā ir «Unbroken» (Nesalaužamais).

«Man nelikās, ka spēju režisēt, taču ceru, ka man izveidosies karjera, jo šādi esmu daudz laimīgāka,» viņa teikusi.

Šī arī nav pirmā reize, kad Džolija runā par aktrises karjeras pamešanu. Arī 2012.gadā intervijā televīzijas kanālam «Britain's Channel 4 News» viņa atklāja, ka daudz labprātāk pavadītu laiku mājās ar bērniem.

Šobrīd Andželīna Džolija un Breds Pits strādā pie filmas «By the Sea» (Džolija ir arī filmas scenārija autore un režisore). Iespējams, ka šī būs pēdējā filma, kurā laulātais pāris būs redzams kopā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu