Putins pastāstījis, kur dzīvo viņa meitas (350)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas prezidents Vladimirs Putins intervijā Kremļa kontrolētajai ziņu aģentūrai «TASS» pastāstījis, ka neplāno valsti vadīt līdz mūža beigām. Tāpat Putins stāstījis, kur uz dzīvi apmetušās abas viņa meitas.

Jautāts, vai viņš plāno vadīt valsti līdz mūža galam, Putins atbildēja noraidoši. «Nē. Tas nav pareizi un kaitīgi valstij, un man nav vajadzīgs. Ir [prezidentūras] termiņi, kas ierakstīti Krievijas konstitūcijā,» sacīja viņš.

Putins patlaban nevarot apstiprināt, ka grasītos piedalīties prezidenta vēlēšanās 2018.gadā. «Vēl 2014.gads, bet jūs jau runājat par 2018.gadu. Tik daudz laika priekšā, tik daudz ūdens vēl aiztecēs,» viņš teica.

Tāpat Putins beidzot skaidrojis, kur tad īsti uz dzīvi apmetušās abas viņa meitas. Viņš apgalvo, ka viņa meitas dzīvo Maskavā, lai gan iepriekš vairākkārt ziņots, ka abas sievietes mācījušās un dzīvo ārvalstīs.

«Man ir ļoti sarežģīts darba grafiks. Pat meitas redzu vien vienu, divas reizes mēnesī. Un pat tad vajag laiku atrast. Mēs tiekamies mājās, te Maskavā,» sacījis viņš.

Komentāri (350)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu