Rīgā šoziem būs vairākas pašvaldības finansētas slidotavas un slēpošanas trases (7)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šoziem rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs pieejamas septiņas Rīgas pašvaldības finansētas slidotavas, kuras varēs izmantot bez maksas, kā arī divas slēpošanas trases, pavēstīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

Trešdien darbu sāk Rīgas publiskā mākslīgā ledus slidotava Spīķeru kvartālā. Slidotava, kas atradīsies starp Maskavas, Krasta un Turgeņeva ielu, darbosies katru dienu no plkst.10 līdz 22. Visiem apmeklētājiem slidotava pieejama bez maksas, un tiem, kuriem nav sava inventāra, būs iespēja inventāru nomāt, jo pie slidotavas darbosies arī nomas punkts.

Aktīvi atpūsties būs iespējams arī Uzvaras bulvārī 15, kur darbosies ziemas aktīvās atpūtas parks, kurā būs iespēja gan slidot, gan slēpot. Tajā izveidota vairāk nekā kilometru gara distanču slēpošanas trase, kurā varēs slēpot gan klasiskajā solī, gan slidsolī. Gan slēpošanas trasi, gan slidotavu apmeklētāji ar savu inventāru varēs izmantot bez maksas, taču būs pieejama arī inventāra noma, nodrošinot ikvienu ar kvalitatīvām slēpēm un slidām. Parkā darbosies arī inventāra serviss un kafejnīca.

Dabiskā ledus slidotavas, ja būs atbilstoši laika apstākļi, darbosies arī pie Sarkandaugavas reģionālā sporta centra, kas atrodas pie bērnu un jauniešu centra "Laimīte" Sarkandaugavas ielā 24. Arī tur būs iespēja slēpot, ja būs sniegs. Sporta centrā būs pieejams arī slēpošanai un slidošanai nepieciešamais inventārs. Dabīskā ledus slidotavas būs arī pie Rīgas Anniņmuižas vidusskolas Imantā, Kleistu ielā 14 un pie Rīgas Ķengaraga vidusskolas, Maskavas ielā 273. Jau no 1.decembra slidot iespējams pie Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas Andreja Saharova ielā 35, kā arī pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas, Parādes ielā 5c.

Informācija par slidotavām un slēpošanas trasēm, to adresēm un darba laiku pieejama tīmekļa vietnē www.sports.riga.lv sadaļā "Aktuāli".

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu