Rianna kļūs par zīmola «Puma» radošo direktori (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Barbadosiešu dziedātāja Rianna iecelta par sporta apģērba zīmola «Puma» radošo direktori, otrdien paziņoja kompānija.

Rianna stāsies amatā no janvāra. Viņa kļūs par sieviešu sporta apģērba līnijas seju un zīmola vēstnieci. Iepriekšējo zīmola vēstnieku vidū bijuši vairāki sportisti un slavenības, tai skaitā olimpiskais sprinteris Useins Bolts.

«Puma» sākusi vairāk tērēt mārketingam, cenšoties atgūt pēdējos gados zaudēto tirgus daļu no tirgus līdera «Nike», kā arī konkurējošā zīmola «Adidas». Zīmols nesen izveidoja vērienīgu reklāmas kampaņu ar britu futbola komandas «Arsenal» piedalīšanos.

«Rianna mums bija dabiska izvēle,» sacīja «Puma» vadītājs Bjērns Guldens. «Viņas globālais profils, harisma un individualitāte, ambīcijas - šīs īpašības veido ideālu zīmola vēstnieku.»

No nākamā gada Rianna ietekmēs jaunākās kolekcijas, kā arī piedalīsies pasākumos un sociālo tīklu aktivitātēs.

Sporta apģērba zīmoli reklāmas kampaņās arvien vairāk iesaista slavenības. Oktobrī «Nike» uzaicināja 27 pazīstamas sportistes uz pasākumu Ņujorkā, savukārt zīmols «Under Armour» septembrī parakstīja reklāmas līgumu ar modeli Žizeli Bundhenu.

Savukārt «Adidas» produktus reklamējušas tādas slavenības kā dziedātājas Rita Ora un Selēna Gomesa, kā arī dizainere Stella Makartnija.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu