Publicista «patiesība» par pazudušo Malaizijas lidmašīnu izraisa ažiotāžu (126)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais aviokompānijas «Proteus Airlines» vadītājs, vairāku grāmatu un kinofilmu autors Marks Dugeins sešu lapaspušu garā publikācijā Francijas izdevumā «Paris Match» aprakstījis savu versiju par to, kas notika ar šā gada martā pazudušo aviokompānijas «Malaysia Airlines» reisa «MH370» lidmašīnu. Viņa publikācija izraisījusi pamatīgu ažiotāžu Francijā.

Dugeins uzskata, ka pazudusī lidmašīna nav nogāzusies okeānā, kur notikušas vērienīgās meklēšanas operācijas. Viņš uzskata, ka lidmašīna «Boeing 777», kurā atradās 239 cilvēki, nogāzusies līdzās salai Indijas okeānā, turklāt lidmašīnu bija nolaupījis hakeris.

Savukārt, bažījoties par 11.septembra terorakta atkārtošanas, ASV lidmašīnu notrieca.

Uz nelielās salas, kurai līdzās notriekta lidmašīna, esot britu militārā bāze, kura esot iznomāta amerikāņiem. «Tā ir neiedomājami spēcīga militārā bāze. Tas ir pārsteidzoši, ka amerikāņi zaudēja lidmašīnas virziena pavedienu. Neieslīgstot sazvērestības teorijās, pastāv iespēja, ka ASV apturēja šo lidmašīnu,» iepriekš televīzijā Francijā teica viņš.

Publicists norāda, ka viņš savu teoriju balsta arī uz Maldivu salu iedzīvotāju teikto, ka tie līdzās salai tolaik redzējuši ļoti zemu lidojošu, iespējams, Malaizijas aviokompānijas lidmašīnu.

Vēl Dugains apgalvo, ka, ņemot vērā «Boeing» tehnoloģijas, lidmašīnu varēja nolaupīt hakeris no attāluma.

Publicists arī atklāj, ka viņu kāds britu izlūkdienesta darbinieks esot brīdinājis par «riskiem», meklējot atbildes saistībā ar lidmašīnas pazušanu.

Komentāri (126)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu