Cilvēkus aizkustina «AirAsia» katastrofas upures publicēta fotogrāfija (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šodien, neraugoties uz nelabvēlīgajiem laika apstākļiem, turpinās Javas jūrā iekritušās lidmašīnas «AirAsia» pasažieru meklēšanas darbi. Šodien nemierīgajos jūras ūdeņos atrasti vēl vairāki mirušie, to vidū arī stjuarte Hairunisa Haidara Fauzi, kuras stāsts aizkustinājis vairākus cilvēkus, vēsta «The Independent».

Vien divas nedēļas pirms aviokatastrofas Fauzi savā «Instagram» profilā ievietoja fotogrāfiju, kurā redzama pie lidmašīnas iluminatora piestiprināta zīmīte ar tekstu «Es tevi mīlu 38000 pēdu (11,5 kilometru) augstumā». Fonā redzamas zilas debesis, kā arī lidmašīnas spārns.

Šī zīmīte bija adresēta stjuartes 22 gadus vecajam draugam Daivo, kurš ir pieminēts vairākos viņas sociālā tīklu ierakstos.

Lai gan precīzi nav zināms, ļoti iespējams, ka foto, kas uzņemts pirms divām nedēļām, ir tapis tieši tajā pašā lidmašīnā, un tieši tajā pašā maršrutā no Indonēzijas uz Singapūru.

Bojāgājušās Fauzi draugi medijiem atklāja, ka meitene ir bijusī tiesību studente, kuras lielākais dzīves sapnis bija strādāt par stjuarti. Kā norādījuši glābēji, viņiem nav bijušas problēmas identificēt bojāgājušo - pie viņas apģērba tika atrasta piespraudīte ar meitenes vārdu.

Meitenes tēvs medijiem pastāstīja, ka viņa meita bija ļoti skaista un gudra, kā arī to, ka viņi pēdējo reizi tikās pirms sešām nedēļām. «Mēs gaidām, kad ātrāk varēsim viņu atgūt. Mēs viņu apglabāsim mūsu dzimtajā pilsētā Palembangā,» medijiem teica meitenes tēvs.

Spriežot pēc Fauzi ierakstiem sociālajos tīklos, secināts, ka viņa strādājusi par stjuarti pēdējos divus gadus.

Jau ziņots, ka slikto laikapstākļu dēļ lidmašīnas avārijas upuru meklēšanas darbi ir daļēji apturēti, taču pēc pašlaik esošās informācijas, tie ar pilnu sparu atsāksies jau rīt no rīta.

 

Yes! I love you! ? #love #caption #wings #aircraft

A photo posted by Nisa Fauzie (@nisaafauzie) on

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu