Bijušais teroristu līderis nāk klajā ar aicinājumu saviem padotajiem (499)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Agrākais separātistu līderis Igors Girkins (Strelkovs) nācis klajā ar aicinājumu saviem bijušajiem padotajiem Donbasā, kuri pārstāv «Luhanskas Tautas republiku» (LTR) - viņš aicina kaujiniekus dezertēt, lai tie netiktu iesaistīti savstarpējā karā un attiecību skaidrošanā, vēsta ārvalstu mediji.

Šādu paziņojumu Girkins izdarījis pēc tam, kad uzzinājis par viena no LTR līderu Aleksandra Bednova ar iesauku «Betmens», likvidāciju.

«Ja «Betmens» arī bija pelnījis arestu vai pat nāvessodu, tad to nedrīkstēja darīt bandītiskā ceļā. Tieši tāpēc es aicinu visus savus bijušos padotos izdarīt to, ko reiz izdarīju pats - pamest Donbasa teritoriju. Pretējā gadījumā mēs saprotam, ka bezjēdzīgi līs asinis, un notiekošais beigsies traģiski,» citēts Girkins.

Krievu sociālajos tīklos jau izskanējusi informācija, ka iespējama arī turpmāka LTR līderu iznīcināšana, jo pēc Jaunā gada ir vērojams liels «brīvprātīgo» pieplūdums no Krievijas.

Komentāri (499)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu