Šodien sākas RPIVA ziemas uzņemšana (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien, 5.janvārī Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā (RPIVA) ir sākusies ziemas uzņemšana vairākās studiju programmās.

Studentus uzņem šādās programmās: maģistra studiju programmās Pedagoģija un Psiholoģija, pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās Biroja administrēšana un Komercdarbības organizācija, kā arī profesionālā bakalaura studiju programmās Personāla vadība un Komercdarbības un uzņēmumu vadība. Pedagoģijas un psiholoģijas maģistra programmās pilna laikā studējošajiem tiek piedāvātas budžeta vietas.

Uzņemšana notiks ne tikai Rīgā, bet arī filiālēs visā Latvijā. Uzņemšana maģistra programmās būs līdz 14.janvārim, bet pārējās - līdz 17.janvārim!

Notiek arī uzņemšana vēlākajos studiju posmos visās programmās, portālu «Apollo» informēja Ligita Āzena, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja.

Informāciju par ziemas uzņemšanu un budžeta vietām var iegūt: www.rpiva.lv

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu