Aleksandra Kurusova izbeigusi piecus gadus ilgās attiecības (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook.com

Deju pasniedzēja un dejotāja Aleksandra Kurusova neilgi pirms Ziemassvētkiem izbeigusi piecus gadus ilgās attiecības ar skaņotāju Oskaru Ostrovski un atgriezusies dzīvot pie vecākiem.

Pāris mēdza bieži iziet sabiedrībā saskaņotos apģērbos un radīja iespaidu, ka drīzumā skanēs kāzu zvani, jo mīlestība ir viss, kas atrodas šo cilvēku prātos.

Liels pārsteigums pāra draugiem un tuviniekiem bija fakts, ka viņi vairs nav kopā, bet gājuši katrs savu ceļu, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

«Ir tāds teiciens:ja tevi nemīl, neprasi, lai tevi iemīl, ja tev netic - neattaisnojies, ja tevi nenovērtē - neko nevienam nepierādi. Visiem un ikvienam novēlu Jaunajā gadā neprasīt, lai kāds jūs iemīl, jo vienmēr ir cilvēks, kas to darīs pēc savas vēlēšanās, nevienam nevajag attaisnoties un nevienam neko nevajag pierādīt! Dzīve ir skaista, cilvēki ir labi un katra diena jānodzīvo tā, it kā tā būtu pēdējā!» Vai sieviete to vēlēja citiem, balstoties uz savām bijušajām attiecībām?» teikusi Aleksandra.

Pēc šķiršanās viņa cenšas atgūties ar vēl lielāku aizrautību nododoties deju pasniedzējas darbam. Pirms dažiem mēnešiem Kurusova izvācās no Oskara un viņas kopīgi īrētā dzīvokļa un atgriezās pie vecākiem.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu