Matu kopšana sievietēm pēc 40 (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Katrā cilvēka dzīves posmā matiem un visam ķermenim ir nepieciešama īpaša kopšana. Laikam ejot, mainās arī matu struktūra - tie kļūst plānāki un zaudē mirdzumu, kā rezultātā ir nepieciešams meklēt piemērotus kopšanas līdzekļus. 

Vairums sieviešu uztraucas par izmaiņām matu struktūrā un citām matu novecošanas pazīmēm, un tas manāmi ietekmē viņu pašpārliecinātību. Sievietes arī apzinās, ka ir nepieciešams lietot attiecīgajam vecumam atbilstošus matu kopšanas līdzekļus, taču atzīst, ka realitātē tos lieto ļoti maz*.

Sievietēm vecumā no 40 gadiem jāizvēlas matu kopšanas līdzekļi, kuri baro un stiprina matus, piepildot tos ar proteīniem un lipīdiem, kuru daudzums matos līdz ar vecumu dabīgi samazinās. Tāpat ir svarīgi, lai matu kopšanas līdzekļu sastāvā ietilpst antioksidanti, kas pasargā matus no UV staru nodarītā kaitējuma.

Vidēji, sākot no 40 gadu vecuma mati sievietēm sāk kļūt plānāki un sausāki. Tas ir dabisks process, kura laikā mati paliek uzņēmīgāki pret bojājumiem un reaģē uz apkārtējās vides negatīvo ietekmi, tādēļ tiem ir nepieciešamas papildu barības vielas.

«Dove» radījis trīs jaunus matu kopšanas līdzekļus – šampūnu, kondicionieri un BB krēmu, kas stiprina matus, atjauno to dzīvīgumu un ir paredzēti sievietēm ar nobriedušu matu pazīmēm.

* «Dove» 2014.gadā veiktā aptauja.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu