Kāpēc no rītiem ieteicams dzert ūdeni ar citronu (67)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ūdens ar citronu no rīta - to visi iesaka, tas ir moderni un populāri, bet kāpēc?

Ieteicams ikrīta ieradums - ūdens ar citronu, lai noskaņotu organismu dienai. Speciālisti iesaka rītu labāk sākt ar elpošanas vingrinājumiem un siltu ūdeni ar citronu, nevis divām tasītēm kafijas un satraucošām ziņām internetā vai televīzijā.

Izrādās, ka ūdens ar citronu palīdz organismam pamosties, īpaši smadzenēm un gremošanas sistēmai. Vēl ir noskaidrots, ka ūdens ar citronu palīdz nostabilizēt svaru.

Citronūdens lieliski ietekmē:

Imūnsistēmu - citrons satur C vitamīnu un kāliju. C vitamīns palīdzēs pretoties vīrussaslimšanām, bet kālijs labvēlīgi ietekmē smadzeņu darbību, nervu sistēmu un normalizē asinsspiedienu.

Gremošanas sistēmu - siltais ūdens stimulē gremošanas sistēmas darbību. Pēc glāzes silta citronūdens organisms ir gatavs brokastīm un arī tasītei kafijas.

Nieres - citronu sula palīdz no organisma izvadīt toksīnus un uzlabo urīnizvadsistēmas darbību

Svara problēmas - pektīns, ko satur citroni, samazina izsalkuma sajūtu. Lieliski iedarbojas arī psiholoģiskais faktors - ja esi dienu sākusi ar veselīgiem produktiem, tad nav vēlēšanās to sabojāt ar neveselīgu pārtiku.

Ādu - C vitamīns palīdz organismam izlīdzināt grumbas un izvairīties no pastiprinātas ādas pigmentācijas. Siltais ūdens ar citronu attīra asinis no toksīniem, kas galarezultātā pozitīvi ietekmē izskatu.

Pamēģini! Vienu mēnesi katru rītu sāc dienu ar glāzi silta ūdens ar citronu tukšā dūšā un redzēsi, kā uzlabojas izskats un pašsajūta.

Kā zināms - labi ieradumi vairo enerģiju, možu garu un spēku.

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu