Breds Pits zaudējis ievērojamu naudas summu (23)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieris Breds Pits nekad nav slēpis, ka labprāt kopā ar draugiem uzspēlē pokeru un šo spēli pārzina gana labi, lai nezaudētu. Tomēr, izrādās, apmeklējot kādu «Sundance» filmu festivāla pasākumu, aktieris zaudējis divdesmit piecus tūkstošus dolāru, vēsta ārvalstu bulvārprese.

Aktieris kopā ar filmas «True story» režisoru Rūpertu Goldu un aktieri Džeimsu Franko izlēma rīkot ballīti, lai uzturēšanās tradicionālajā kino festivālā nebūtu tik garlaicīga.

Ballītes ietvaros tika spēlēts pokers, un Breds Pits, spēlējot ar filmas tehnisko personālu, ierosināja: ja viņš zaudēs, viņš uzvarētājam dos divdesmit piecus tūkstošus dolāru, bet, ja viņš uzvarēs, zaudētājam būs jādara viss, ko viņš teiks.

Spēles beigās zaudētājs izrādījās Breds Pits.

Tomēr Pita sieva Andželīna Džolija netic, ka vīrs patiesi zaudēja. Viņa uzskata, ka Breds zaudēja speciāli, lai palīdzētu šoferim aizsūtīt vecāko bērnu uz koledžu.

Aktieris visu laiku sievai stāstījis, cik jauks cilvēks ir šoferis un cik grūta viņam dzīve.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu