Pamela Andersone cieš no zema pašnovērtējuma (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pārsteidzoši, ka Pamela Andersone jau ilgu laiku cieš no zema pašnovērtējuma, ilgu laiku viņa uzskatījusi, ka viņas izskats nav pietiekami pievilcīgs, lai strādātu modes biznesā.

Pamela Andersone ir sieviete, kura visbiežāk rotājusi populārā vīriešu žurnāla «Playboy» vākus, tomēr izrādās, ka viņai vajadzēja vairākus gadu desmitus, lai saprastu, ka ir skaista, vēsta ārvalstu bulvārprese.

«Pavisam nesen es parakstīju līgumu vairākām reklāmām ar modeļu aģentūru. Tas ir jocīgi, jo nekad neesmu uzskatījusi, ka esmu pietiekami skaista, lai būtu modele,» viņa atklājusi.

«Es nekad sevi neesmu uzskatījusi par skaistu vai pievilcīgu. Es vienmēr esmu bijusi puiciska. Mamma man vienmēr teikusi, ka īstais skaistums nāk no iekšienes. Saprotu, ka tas ir ļoti banāli, taču es ticu viņas vārdiem.»

Lai arī skaistuma un modes industrija šobrīd ir pārņemta ar jauneklīgumu, Pamela uzskata, ka sievietēm viņas vecumā nevajadzētu baidīties no novecošanas - skaistums nāk no iekšienes.

«Nedomāju, ka es gribētu atgriezties savā jaunībā. Es gribu novecot neizjūtot bailes,» teikusi Andersone.

2015.gads Pamelai Andersonei būs ļoti aizņemts. Tuvākajā laikā viņu sagaida pieci jauni projekti, kuros būs jāfilmējas un jāpiedalās reklāmās.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu