«Dejo ar zvaigzni» organizatori paziņo par tehnisku kļūdu balsošanā (110)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovā «Dejo ar zvaigzni» dalību tomēr turpina visi 11 pāri, paziņojuši organizatori. Tehniskas kļūdas dēļ tika nolemta, ka dalību šovā turpinās aktrise Evija Skulte ar deju partneri Raimondu Andersonu.

Pirmā raidījuma izbalsotais pāris bija aktrise Evija Skulte un starptautiskais klases dejotājs, Latvijas vicečempions 10 deju programmā Raimonds Andersons.

«Es jūtos kā skolniece un man tas ļoti patīk. Mans deju partneris man pavēl un es cenšos, ja vēl uzslavu dabū - woow!» par šovu stāsta Evija.

Žūrija uzsvēra, ka Evija par maz dejās ļaujas savam partnerim un «skrien notikumiem pa priekšu».

Balsošanas sistēmā pirmā raidījuma laikā radusies kāda tehniska kļūda, tādēļ šova organizatori nolēmuši, ka dalību turpinās visi 11 pāri.

Galvenais balsošanas veids, kā jau katrā šovā, paliek skatītāju balsojums - šogad balsot var ar telefona un interneta starpniecību. Dalībnieku telefona numuri nemainās visu desmit šova raidījumus.

Pirmajā «Dejo ar zvaigzni» raidījumā uzvarēja Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska.

Komentāri (110)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu