Kamerona Diaza ļaujas histērijai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Muzikālās komēdijas «Enija» («Annie») zvaigzne Kamerona Diaza atzinusi, ka dziedāšana filmēšanas kameru priekšā viņai izvērtās par vienu no grūtākajiem pārbaudījumiem karjerā. 

«Tiklīdz pirmo reizi nostājos filmēšanas grupas priekšā, lai dziedātu, es sāku raudāt. Raudāju, raudāju… Līdz spēku izsīkumam. Iepriekšējā dienā biju filmējusies Bahamu salās, visu nakti strādājusi un no rīta tikai atlidojusi uz «Enijas» filmēšanas vietu, tāpēc jutos emocionāli salauzta,» atceras Holivudas dīva.

Aktrise arī atzīst, ka traucējušas pašas šaubas par to, vai viņas balss maz der dziedāšanai. «Es zināju, ka filmēšanas grupa mani atbalsta un nodrošinās ar labākajiem vokālajiem pedagogiem, taču šā vai tā visu pirmo filmēšanas dienu noraudāju, cīnoties ar pašpārliecības trūkumu. Tā bija visīstākā histērija,» atklāj Kamerona Diaza.

Leģendārās Brodvejas izrādes «Enija» mūsdienīgā kino versija šobrīd tiek demonstrēta arī Latvijas kinoteātros. Mūzikls ASV ir iemantojis kulta statusu, tāpēc filmēšanas grupa darbu pie tā kino versijas uztvēra ļoti saasināti un emocionāli.

Filmā galveno lomu atveido jaunā un talantīgā aktrise Kvavenžanē Volisa, kura jau divpadsmit gadu vecumā var lepoties ar «Oskara» nomināciju. Prestižajai balvai viņa tika izvirzīta pagājušā gadā par darbu filmā «Dienvidu savvaļas zvēri».

Filmas reklāmas rullītis:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu