Kozlovskis aicina nelaist bērnus pie Brīvības pieminekļa (110)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ņemot vērā to, ka ir skolēnu brīvlaiks, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis aicina vecākus nelaist bērnus pie Brīvības pieminekļa saistībā ar 16.marta pasākumiem. 

To Kozlovskis sacīja intervijā LNT raidījumā «900 sekundes».

Savukārt Latvijas radio ministrs aicināja «bez īpašas vajadzības» neuzturēties pie Brīvības pieminekļa.

Lai arī tiesībsargājošās iestādes ir gatavas kārtības nodrošināšanai pasākumu laikā, provokāciju mēģinājumi tomēr esot iespējami, tāpēc cilvēki tiek aicināti lieki neveidot pie Brīvības pieminekļa lielu pūli un norobežoties no provokācijām. Ministrs uzsvēra, ka pieteikto pasākumu dalībniekiem neviens pie pieminekļa, protams, pulcēties neliegs.

Kozlovskis stāstīja, ka pirms 16.marta pasākumiem virkne jaunu personu esot iekļautas cilvēku sarakstā, kuriem liegta iebraukšana Latvijā.

Ministrs atzīmēja, ka arī šogad no 16.marta pretiniekiem ir sagaidāmi pasākumi ar mērķi diskreditēt mūsu valsti, kuru mērķis būs parādīt, ka Latvijā it kā atdzimst fašisms. Politiķis atgādināja, ka Drošības policijai ir ziņas, ka šādu mērķu sasniegšanai tā saucamie antifašisti saņēmuši finansējumu no Krievijas.

Komentāri (110)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu