Modes ikonai Sārai Džesikai Pārkerei - 50! Žilbinošākie aktrises tērpi (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šodien, 25.martā savu piecdesmito dzimšanas dienu svin populārā amerikāņu seriāla «Sekss un lielpilsēta» galvenās lomas atveidotāja Sāra Džesika Pārkere. Pateicoties lomai seriālā, aktrise tiek dēvēta arī par modes ikonu. Fotogalerijā esam apkopojuši viņas spilgtākos un spožākos tērpus!

Par lomu seriālā «Sekss un lielpilsēta» Sāra Džesika Pārkere saņēmusi četras «Zelta globusa» balvas, divas «Emmy» un trīs Ekrāna aktieru ģildes balvas.

Lai arī Pārkere visplašāk pazīstama pateicoties lomai šajā seriālā, viņa piedalījusies arī tādās filmās kā «Did You Hear About the Morgans?», «Smart People» un «I Don't Know How She Does It».

1997.gadā Sāra Džesika apprecējās ar amerikāņu aktieri Metjū Broderiku. Pārim ir 13 gadus vecs dēls, kā arī 2009.gadā Pārkere un Broderiks kļuva par vecākiem dvīnēm, kuras pasaulē nāca ar surogātmātes palīdzību.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu