Dīvainības ap it kā atrasto «Germanwings» dzīves pēdējo sekunžu video (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Izmeklētāji pieprasa iesniegt video, kurā redzamas «Germanwings» lidmašīnas katastrofas pēdējās minūtes. Kā zināms, divu mediju pārstāvji apgalvo, ka šādu video ir redzējuši. 

«The Local» vēstī, ka galvenais «Germanwings» katastrofas apstākļu izmeklētājs trešdien aicinājis ikvienu, kam ir šis video, iesniegt to amatpersonām.

Ziņas par to, ka šāds video pastāv, uzjundīja otrdien. Izskanējis, ka katastrofas vietā ir atrasta SIM karte, kurā saglabāts video ar lidmašīnas pēdējām sekundēm pirms katastrofas.

Jānorāda, ka divi Eiropas mediji ir ziņojuši, ka šāds video patiesām eksistē, taču Francijas likumsargi medijam CNN noliedza šīs ziņas.

Tiek vēstīts, ka haotiskajā video dzirdams, kā pasažieri kliedz «Ak, Dievs!».

Franču žurnāls «Paris Match» un Vācijas laikraksts «Bild» ziņojuši, ka video ir autentisks un atrasts katastrofas vietā, savukārt izmeklētāji nolieguši, ka būtu atraduši datu nesēju ar šādu video.

Mediji, kuri pārliecināti par video autentiskumu, norāda, ka pasažieri zināja, kas ar viņiem notiek pirms lidmašīnas avarēja Francijas Alpos, aiznesot 150 cilvēku dzīvības.

«Ieraksts ir haotisks un ir grūti identificēt cilvēkus, bet kliedzienu skaņas pilnībā apliecina, ka viņi zināja, kas notiek,» sacīja «Paris Match» pārstāvji.

Tāpat video esot dzirdams «metālisks troksnis» - iespējams, lidmašīnas galvenā pilota mēģinājums atvērt pilota kabīnes durvis.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu