Federers nepiedalīsies Toronto "Masters" turnīrā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pieredzējušais Šveices tenisists Rodžers Federers atsaucis dalību augusta sākumā gaidāmajā Toronto "Masters" turnīrā Kanādā.

Sacensības risināsies laika posmā no 6.līdz 12.augustam, tajā piedaloties citiem pasaules vadošajiem tenisistiem. Turnīrā dalību apstiprinājuši tādi spēlētāji kā ATP rangā pirmajā vietā esošais Rafaels Nadals no Spānijas, vācietis Aleksandrs Zverevs, kurš atrodas trešajā pozīcijā, kā arī ceturtajā vietā esošais argentīnietis Huans Martins del Potro.

Pašlaik 36 gadus vecais Federers turnīrā nepiedalīsies, lai saglabātu maksimāli labāko fizisko kondīciju un varētu pēc iespējas veiksmīgāk nostartēt ASV atklātajā čempionātā, kas sāksies augusta izskaņā.

"Esmu vīlies, ka šogad nepiedalīšos sacensībās Kanādā," savā paziņojumā pauda Federers. "Sacensību kalendārs šobrīd manā karjerā nosaka lietu kārtību un to, cik ilgi es vēl varēšu spēlēt tenisu, tādēļ esmu pieņēmis lēmumu nestartēt."

Pagājušajā gadā Toronto "Masters" jeb "Rogers Cup" turnīrā uzvaru izcīnīja Zverevs, kurš finālā uzveica tieši Federeru. 2016.gadā šajās sacensībās uzvarēja šobrīd desmitajā vietā esošais serbs Novaks Džokovičs, bet Federers "Rogers Cup" ir triumfējis divreiz (2004.un 2006.gadā).

Savukārt sezonas ceturtais "Grand Slam" turnīrs ASV risināsies no 27.augusta līdz devītajam septembrim. Šogad Federers triumfēja Austrālijas atklātajā čempionātā, bet vēlāk Vimbldonas turnīrā aizsniedzās līdz ceturtdaļfinālam. Savukārt pirms tam Francijas atklāto čempionātu viņš izlaida, jo šosezon nepiedalās nevienā turnīrā uz māla seguma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu