Slavenību skaistumkopšanas ieteikumi vasarai

Iedvesmojies
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Arī slavenības mēdz svīst un piedzīvot, ka viņu mati un nagi karstuma dēļ paliek plānāki. No tik neparasta ieraduma kā saules aizsargkrēma uzklāšana uz rokām, līdz produktiem, kuri jāizmanto, lai izvairītos no sviedru izdalīšanās, populāras slavenības ir dalījušās ar saviem skaistuma noslēpumiem, lai šosezon ikviena dāma izskatītos un justos labi. Iepazīsties ar viegliem vasaras skaistuma noslēpumiem, ko var iemācīties no slavenām daiļavām!

Hloja Kardašjana: Atceries uz rokām uzklāt saules aizsargkrēmu

Kā apgalvo daudzi eksperti, rokas ir pirmā ķermeņa daļa, kas liecina par novecošanu. Lai padarītu šo procesu lēnāku, Kardašjana iesaka automašīnas salonā vienmēr glabāt saules aizsargkrēmu. Tā kā rokas tiek pakļautas saules ietekmei, braucot un turot stūri, Kardašjana uzskata, ka tās ir obligāti nepieciešams aizsargāt.

“Esmu ielikusi pretapdeguma krēmu visos savos automobiļos, lai katru reizi, kad braucu, atceros to uzklāt, jo, turot rokas uz stūres, tās pastāvīgi atrodas saulē. Jums nav ne jausmas, cik ātri tās šādā veidā noveco,” atklāja Kardašjana.

 

Hummmmmm... ice cream or fro yo? Yummm

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Bejonse: Padari savu grimu ūdensizturīgu, izmantojot pūderi un krēma produktus

Kā slavenība, kas ir uzstājusies festivālos gandrīz tuksneša vidū, Bejonse zina, ko uzklāt, lai sviedri neaizskalotu grimu.

“Svarīgi ir nofiksēt grimu. Lai to izdarītu, jālieto kosmētika uz krēma bāzes, tam uzklājot pūderi. Ne vienmēr ir nepieciešama smaga un bieza grima kārta, jo, ja, piemēram, tiek izmantots vaigu sārtums uz krēma bāzes, jāizmanto arī pūdera otiņa. Es lietoju krēmveida acu ēnas, pa virsu uzklājot pulverveida acu ēnas. Šī dualitāte palīdz grimam kļūt diezgan ūdensizturīgam.”

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bleika Laivlija: Lieto kondicionieri, lai aizsargātu blondus matus no hlora

Laivlijas matus apbrīno miljoniem fanu, tādēļ aktrise pastāsta, kā tādus iegūt. Lai saglabātu savu netīri blondo toni un izvairītos no matu dzeltēšanas, it īpaši, peldoties ar hloru piepildītos baseinos, Laivlija ievēro īpašu matu kopšanas rituālu, izmantojot matu kondicionieri pirms šampūna ieklāšanas.

“Aizsargā savus blondos matus no hlora iedarbības, mazgāšanas reizē pirms šampūna  ieklājot matos kondicionieri, lai mati neuzsūktu tik daudz minerālvielu, kas var izraisīt matu toņa dzeltēšanu un krāsošanos.”

Dženifera Lopesa: Balini matus ar citronu sulu, alveju un kumelīšu tēju

Lai iegūtu Lopesas balināto šķipsnu efektu, nav jāmeklē tālāk par virtuves skapīšiem. Kā atklāj dziedātājas grima māksliniece, viņa bieži izceļ un retušē Lopesas matu šķipsnas, izmantojot izsmidzināmu matu masku, kas veidota no citronu sulas, alvejas un kumelīšu tējas. Pēc uzturēšanās saulē citronu sula paspilgtina matu krāsu, bet tēja un alveja gādājot par matu mīkstumu un aizsardzību.

Kima Kardašjana: Neaizmirsti lietot lūpu balzamu ar SPF

Arī lūpas var apdegt. Lai no tā izvairītos, Kima Kardašjana iesaka iegādāties lūpu balzamu ar SPF, it īpaši, vasarā, lai lūpas būtu mitrinātas un mīkstas. “Zinu, ka tam ir grūti noticēt, bet arī lūpas var apdegt, tādēļ lūpu balzams ar SPF 15 ir katrā manā somā.”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu