Brazīlietis Fiat Uno pārbūvē par Lamborghini

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Ja nevari atļauties superauto, uzbūvē sev tādu pats. Ar šādu moto pie personīgā Lamborghini Aventador ticis kāds brazīlietis.

Edimars Suza Gularts, būdams prasmīgs mehāniķis, ir piepildījis sapni un uzbūvējis sev "superauto".

Viss sākās pirms diviem gadiem, kad Edimars par aptuveni 2000 eiro iegādājās 16 gadus vecu Fiat Uno. Gadu palietojis auto tādu, kāds tas izbraucis no rūpnīcas 2002.gadā, Edimars ķērās pie darba, lai mazo Fiat pārveidotu par itāļu supermašīnai līdzīgu braucamo.

Vēl gadu vēlāk un pēc 700 eiro iztērēšanas Fiat Uno vietā ir automobilis ar Lamborghini emblēmu uz purngala, masīviem, bet diezin vai funkcionāliem gaisa savācējiem un antispārnu.

Vizuāli auto ir piedzīvojis pamatīgas pārvērtības, taču zem ārējās čaulas nekas nav mainījies. Tas aizvien ir Fiat Uno ar 1,1 litra 58 zirgspēku motoru, kurš līdz 100 km/h spēj paātrināties 15 sekundēs un, ja vējš pūš no aizmugures, maksimāli var sasniegt 155 km/h.

Salīdzinājumam - īsts Aventador ir krietni vien dinamiskāks. Tas 100 km/h sasniedz 2,9 sekundēs un spēj traukties ar 350 kilometriem stundā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu