Foto: Pasaules identiskākās dvīnes, kuras dalās ar visu, pat draugu (108)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anna Lucy DeCinque/Facebook

Austrālietes Anna un Lusija Decinkues ir nosauktas par pasaulē identiskākajām dvīnēm.

Tiesa, lai kļūtu pilnīgi vienādas, dvīnes ir iztērējušas 250000 dolāru. Māsas ir nešķiramas. Viņas apgalvo, ka kopš brīža, kad abas piedzima ar minūtes starpību, viņas nekad viena no otras nav atradušās tālāk par pieciem metriem. Viņas dzīvo kopā, guļ kopā, ēd pilnīgi vienādu ēdienu, ģērbjas pilnīgi vienādi, strādā vienu darbu, brauc ar vienu mašīnu un viņām ir arī kopējs draugs.

Japāņu izcelsmes dvīnes savu izskatu vairākkārt labojušas ar kosmētisko operāciju palīdzību. Ar savu izskatu meitenes ir apmierinātas.

Ir neierasti, ka viņām ir viens draugs, parasti meitenēm uzdod visvairāk jautājumus par kopdzīvi ar vienu draugu. Anna un Lusija apgalvo, ka viņu situācijā tā ir vislabākā iespēja, jo kādreiz viņām bijis katrai savs draugs, un tas viņu attiecības padarījis saspringtākas. Tagad viss ir tik labi, cik labi vien iespējams.

Komentāri (108)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu