Smagi pasliktinājies Žannas Friskes veselības stāvoklis (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Klajā nākusi jauna informācija par dziedātājas Žannas Friskes veselības stāvokli. Kā vēsta viņas radinieki, tas ir smagi pasliktinājies.

Friskes tēvs žurnālistiem atklājis, ka Friskei strauji samazinājies svars, kā arī viņa zaudējusi apetīti un tik tikko spēj kustēties.

«Mēs visi jūtamies ļoti slikti. Manas meitas veselības stāvoklis ir strauji pasliktinājies. Šobrīd man ir grūti par to runāt, Žannai ir ļoti slikti,» atklājis dziedātājas tēvs.

Vēl pirms neilga laika tīmeklī bija parādījušās vairākas fotogrāfijas un videoklipi, kuros bija redzams kā Friske kopā ar ģimeni dodas pastaigās vai uz pārbaudēm slimnīcā.

Žannas ārsti jau iepriekš tika vēstījuši, ka pēc rehabilitācijas un staru terapijas beigām, dziedātājam var rasties komplikācijas. Neskatoties uz to, ka smadzeņu audzējs var tikt pilnībā iznīcināts ar apstarošanas metodi, radiācija var izraisīt neatgriezeniskas sekas smadzeņu darbībā.

Apmēram pirms gada Žanna ar eksperimentāliem līdzekļiem ārstējās kādā Losandželosas slimnīcā, kur viņu atbalstīt bija ieradusies arī ģimene un draugi. Pēcāk pazīstamā krievu dziedātāja dzīvoja un ārstējās Jūrmalā, bet tagad viņa ir atgriezusies Maskavā.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu