Septiņi liktenīgas un neaizmirstamas sievietes baušļi (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nereti pēc izskata pilnīgi parasta sieviete vienkāršā apģērbā burtiski pievelk vīriešu skatienus, kamēr daiļavas ar zīmolu somām un mākslīgo iedegumu var vien nesapratnē noplātīt rokas. Kas ir šī paradoksālā fenomena pamatā?

1) Noslēpumainība – vīriešiem patīk minēt mīklas, tāpēc sievietei nebūt nav jābūt kā atvērtai grāmatai. Noslēpumainības oreolam ir jābūt klātesošam vienmēr un visur, raksta womenssecrets.me.

2) Savas sievišķās dabas pieņemšana – īsta sieviete lepojas ar to, ka ir sieviete, un attiecīgi arī uzvedas.

3) Pašcieņa – dziļa iekšēja cieņa pret savu personību liek vīriešiem burtiski klanīties šādu sieviešu priekšā.

4) Prasme atšķirt patiesu pievilcīgumu no vulgaritātes – šāda īpašība diemžēl piemīt ne katrai sievietei. Īsta lēdija zina, ka atkailināt savu ķermeni un nēsāt puscaurspīdīgu apģērbu ārpus mājām ir slikts tonis. Viņas uzmanības piesaistīšanai nekad neizmanto tik lētas metodes.

5) Smalka flirta māksla – pievilcīga sieviete necentīsies pievilināt vīrieti ar visām iespējamajām patiesībām un nepatiesībām. Viņa iekaro vīrieša uzmanību tik prasmīgi un nepiespiesti, ka viņš to uzskatīs par savu panākumu.

6) Sava jutekliskuma pieņemšana – īstas sievietes nebaidās no savām vēlmēm, taču nepadara tās arī par personīgo kultu. Viņas nevienam neuzspiež savu viedokli un necenšas neko pierādīt, viņas vienkārši ciena un priecājas par savām vēlmēm un vājībām – tieši tāpat kā pašas par sevi.

7) Vieglums, taču ne vieglprātība – ar īstu sievieti ir viegli komunicēt, viņa netēlo pārgudrīti un nepazīst snobismu. Viņa prot būt gan interesanta sarunu biedrene, kas viegli iejūtas jebkurā tēmā, gan arī jautra hihinātāja – atkarībā no kompānijas.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu