Tērpu dueļi: Zviedrijas topošā princese pret Kembridžas hercogieni (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vien pēc pāris nedēļām Zviedrijas princis Kārls Filips precēsies ar modeli Sofiju Helkvistu. Gluži kā 2011.gadā, kad precējās Kembridžas hercogi Keita Midltone un princis Viljams, šobrīd mediji uzmanībā nonākusi topošā Zviedrijas princese Sofija.

Gan Keitai Midltonei, gan Sofijai Helkvistai ir šis tas kopīgs. Karalisko ļaužu fani jau tagad uzmanīgi seko līdzi katram topošās princeses tērpam un stila izvēlēm.

Izskatās, ka Sofija ir iedvesmojusies no Kembridžas hercogienes Keitas Midltones. Ārvalstu bulvārprese novērojusi, ka abām dāmām ir ļoti līdzīga stila izjūta un abas mēdz izvēlēties visai līdzīgus tērpus.

Sofijas tērpi ir vienkārši un vienkrāsaini, kā arī tos mēdz papildināt dažādas cepurītes un mazas somiņas. Tāpat kā Keita Midltone, arī Sofija ir brunete un nereti ieveido matus lielās lokās.

Fotogalerijā esam apkopojuši dažus no līdzīgākajiem dāmu tērpiem. Ieskaties!

Zviedrijas prinča Kārla Filipa kāzas ar modeli Sofiju Helkvistu notiks 13.jūnijā.

Sofija Helkvesta ir 30 gadus veca modele, kura vairākkārt piedalījusies dažādās pikantās fotosesijās - pozējusi peldkostīmā un pat «ietinusies» pitonā. Helkvesta piedalījusies arī zviedru realitātes šovos, kā arī darbojusies kā jogas instruktore.

35 gadus vecais princis, kurš ir trešais rindā uz troni, precēsies Karaliskās pils kapelā Stokholmā.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu