Kādam jābūt ģimenes auto?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ir sākusies vasara – atvaļinājumu laiks. Daudzi ar ģimenēm dosies ceļojumos, un kā viens no demokrātiskākajiem pārvietošanās veidiem var tikt izmantots auto. Kāds automašīnas veids ir visatbilstošākais nosaukumam ģimenes auto? Vai jūsu transporta līdzeklis patiešām spēj sniegt visas nepieciešamās ērtības, kuras dodoties ceļojumā nodrošinātu maksimālu komfortu, lai atvaļinājumu nesabojātu ceļa nogurums? Kāda veida auto būtu vispiemērotākais tieši jūsu ģimenes vajadzībām?

KĀDUS AUTO UZSKATĀM PAR ĢIMENEI ATBILSTOŠIEM?

Parasti par ģimenes auto tiek saukti miniveni – VW Sharan, Opel Zafira, Chrysler Voyager, Ford Galaxy, Ford S-Max, taču nesen minivenu un ģimenes auto saimei pievienojušies premium klases BMW 2 sērijas 5 un 7 vietīgie priekšpiedziņas miniveni. Savukārt, piemēram, Zviedrijā par ģimenes auto tiek uzskatīts Volvo V70 vai XC70 universālis. Tajā pat laikā arī apvidnieks Volvo XC90, kurš aprīkots ar 7 vietām, spēj sniegt plašu ērtību klāstu, pie tam tas papildināts ar pilnpiedziņu un paaugstinātu klīrensu, lai nebūtu jāuztraucas par to, kas notiek zem mašīnas, kad dodaties ar auto pāri pār pļavu uz ezeru peldēties.

JA JŪS ESAT VAIRĀK NEKĀ ČETRI

Ja jūsu ģimenē ir vairāk par 4 cilvēkiem (suns arī ir cilvēks), tad visdrīzāk jums viespiemērotākais būs kāds no miniveniem. Minivenu lielākā priekšrocība ir tāda, ka arī izmantojot visas sēdvietas, bagāžnieka ietilpība saglabājas ievērojama. Arī griestu augstums un attiecīgi paša salona ietilpība ir lielāka, kā jebkuram citam auto, kas nav mazsvarīgi, ja dodaties tālākā ceļā, jo šādā auto visi pasažieri jutīsies pietiekami ērti. Savukārt, ja ceļosiet ar prāmi, kur biļetes cenu ietekmē gan auto augstums, gan garums, budžets necietīs, jo faktiski nevienam minivenam jumta augstums nesasniedz standartā noteiktos 1,90m, kas ir viens no auto biļešu cenu ierobežojošajiem faktoriem. Savukārt, ja jums ģimenē ir tikai 2 bērni, tad visdrīzāk visas jūsu ģimenes vajadzības ceļojuma laikā spēs nodrošināt faktiski jebkurš no premium klases auto ar universāla tipa virsbūvi, kuru saloni ir plaši un bagāžas ietilpība pilnīgi pietiekama 4 cilvēku ģimenei.

JĀDODAS IEKŠĀ MEŽĀ?

Gandrīz katram Latvijas iedzīvotājam ir vai nu savs stūrītis zemes, vai radi laukos, kuri vasarās tiek apciemoti. Bieži šādos braucienos nākas nogriezties no asfalta seguma ceļiem uz grantētiem vai meža ceļiem, kuru pārklājums ne vienmēr ir tāds, lai vadītājs justos pārliecināts, ka nekas netiks norauts vai apskādēts pret kādu akmeni vai koka sakni. Ģimenēm ar šādiem brauciena galamērķiem komfortablu un bezrūpīgu braucienu spēs nodrošināt auto modelis no apvidus vai paaugstinātas pārgājamības universāļu klāsta. Tādus šobrīd piedāvā pilnīgi visi premium klases auto marku pārstāvji. Pat vairāk, katram no tiem ir vismaz 2 vai 3 dažāda izmēra SUV. Piemēram BMW - X1, X3, X5, AUDI - Q3, Q5, Q6, Mercedes - GLK, ML, GL, Volvo - XC 60 un XC90 utt. Ir uz ko skatīties un ko izvēlēties.

Ja jūsu ģimene parasti nav aktīvu brīvdienu cienītāja, bet atvaļinājumā tomēr vienalga plāno doties ar auto, tad droši par savas ģimenes auto variet saukt jebkuru sedanu vai hečbeku, bet bagāžas ietilpību var kompensēt ar jumta bagāžnieku un ceļojumu kasti uz tā.

KĀ LAI TIEK PIE SAVA ĢIMENES AUTO?

jāaizpilda anketa BALTIE.LV interneta vietnē

BALTIE.LV jums ne tikai sameklēs tieši tādu auto, kādu vēlaties, bet arī:

  • Piegādās auto ar tikai 20% pirmo iemaksu;

  • Sniegs iespēju pasūtīt auto līzingā;

  • Pieņems esošo mazlietoto auto kā pirmo iemaksu;

  • Pārbaudīs jauno auto ražotāja sertificētā, neatkarīgā servisā;

  • Garantēs nobraukuma 100% patiesumu;

  • Piegādās auto uz Latviju;

  • Nokārtos visa formalitātes, kas saistītas ar auto reģistrāciju CSDD;

  • Noformēs apdrošināšanu;

  • Papildus sniegs BALTIE.LV garantiju, lai jūs būtu 100% pārliecināti, ka ar auto viss ir pilnīgā kārtībā.

<strong>Aizpildiet anketu BALTIE.LV interneta vietnē</strong>

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu