Tēvs apsver jaunas filmas izveidošanu par Eimiju Vainhausu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Karen Blue, CC BY-SA 2.0

Britu dziedātājas Eimijas Vainhausas tēvs apsver jaunas dokumentālas filmas izveidošanu, lai izlabotu režisora Asifa Kapadijas kinolentē pieļautās «kļūdas», vēsta laikraksts «The Guardian».

Kapadijas filma tika izrādīta Kannu kinofestivālā un Glastonberijas mūzikas festivālā, taču uz kinoekrāniem tā iznāks nedēļas nogalē.

«Mičs [Vainhauss] un Redžs [Treviss] vēlas kaut ko darīt, lai izlabotu visas jaunajā filmā sastopamās kļūdas un nolaidību. Viņi diskutē par to, ka varētu izveidot paši savu filmu par Eimijas dzīvi,» tabloīdam «Daily Mirror» norāda anonīms informācijas avots.

Kapadijas filma izraisījusi skandālu ar to, kā tajā attēlots Mičs Vainhauss. Filma pievērsusies dziesmai «Rehab», kuras vārdi liecina, ka tēvs neesot uzskatījis par vajadzīgu dziedātājai ārstēties no narkotiku un alkohola atkarības.

«Es jau teicu, ka viņi ir kauna traips,» par filmas veidotājiem sacīja Vainhauss. «Es teicu, ka viņiem būtu jākaunas par sevi. Viņiem bija iespēja uztaisīt brīnišķīgu filmu, taču tā vietā viņi radīja šo.»

Lai arī ģimene sākumā atbalstīja filmas veidošanu, tagad tā to sauc par «maldinošu».

Treviss ir filmu režisors, kurš savulaik bija saderinājies ar Vainhausu. Viņš nav iesaistīts Kapadijas filmas tapšanā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu