Vīrietis atklāj metodi, kas ļauj apgūt angļu valodu 2 nedēļu laikā!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Zināt jau zināju dažus vārdus angliski arī agrāk, bet, kad kāds runāja, neko nevarēju atbildēt – jutos muļķīgi, neko nesaprotot. Šveices mācību metode sākumā likās dīvaina, bet pēc divām nedēļām – es jau varu angliski pateikt visu, ko vēlos. Ideāli!» – stāsta Roberts Jonovs (57). Lasi interviju ar Robertu un uzzini, kā tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās! Uzmanību – tikai šodien, 8. jūlijā, saņem 55% atlaidi angļu valodas apguvei!

– Vai bijāt iepriekš mācījies angļu valodu?

– Mācījos angļu valodu skolā pirms daudziem gadiem! Bet ko tad skolās vispār māca… Citiem tā angļu valoda padodas, tie visu saprot bez īpašas mācīšanās, bet pārējie netiek līdzi un tā arī to valodu beigās neiemācās. Varēju pateikt atsevišķus vārdus, bet tikko bija jāsāk runāt – es neko lāgā nevarēju pateikt. Teicu «yes, yes», māju ar galvu un taisījos prom. Bija jau arī kauns par sevi – kauns par akcentu, kauns kļūdīties ar gramatiku – pēc kā es izklausīšos.

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

– Internetā lasīju par Šveices metodi, mani uzrunāja iespēja mācīties jebkurā sev piemērotā laikā un tas neprasa daudzas stundas katru dienu. Piereģistrējos, ātri saņēmu e–pastā informāciju un viss notikās.

– Kā notika mācīšanās?

– Pati mācīšanās man praktiski grūtības nesagādāja. Viss notika pie datora, ļoti vienkārši pat manos gados. Bija jāklikšķina ekrānā uz bildītēm, vārdu pa vārdam. Ļoti noderēja klausīšanās nodarbības, jo angliski jau raksta savādāk nekā runā. Tas bija interesantāk nekā vakaros sēdēt draugos. Bija patīkami, ka neviens nesteidzina un nodarbības ātri iet uz priekšu. Sapratu, kā veidot vienkāršus teikumus, ko visi saprot, un es būtībā varēju sarunāties vienkāršā līmenī jau pirmajā nedēļā. Kad saproti, kā strādā šī metode, tad angļu valodas iemācīšanās ir ļoti viegla. Pirms tam pat nebūtu iedomājies, ka tā var – kaut kas tāds ir vienkārši jāredz.

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

– Pēc divām nedēļām es varu angliski pateikt visu, ko vēlos. Ideāli! Darbā, ja kāds piezvana angliski, runāju pats nevis meklēju palīdzību pie zinošiem kolēģiem.

– Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

– Kad sapratu, kā darbojas metode, bija skaidrs kāpēc to tā slavē. Tas ir vienkāršākais veids, kā sākt runāt angliski. Vienkārši pasūti programmu un tā vienmēr būs pieejama datorā, kad vēlēsies iemācīties runāt angliski!

<strong>Dodies uz www.SwissLanguages.com un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai</strong>

SwissLanguages.com piedāvā - iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien - 8. jūlijā - saņem valodu programmu ar 55% atlaidi - tikai par 6.95€ (parastā cena EUR 16.95). Nenokavē! Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies. Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu