Sems Mendess: «Spectre» būs mana pēdējā Džeimsa Bonda filma (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Britu kinorežisors Sems Mendess sacījis, ka pēc oktobrī gaidāmās kinolentes «Spectre» vairs neuzņems jaunas filmas par Džeimsu Bondu.

«Es to pašu teicu jau pirms jaunākās filmas, bet beigās tomēr to uzņēmu. Visi draugi mani kaunināja. Taču es domāju, ka tagad gan pietiks,» teica Mendess.

«Es nedomāju, ka vēlreiz varētu to uzņemties,» viņš piebilda. «Tad viss pārējais ir jānoliek malā.»

Mendess uzņēmis 2012.gada kinolenti «Skyfall» («Operācija «Skyfall»») un šogad gaidāmo «Spectre».

Jaunā filma, kurā Džeimsa Bonda lomā ceturto reizi būs aktieris Daniels Kreigs, Lielbritānijā iznāks 26.oktobrī, bet ASV 6.novembrī.

«Skyfall» un «Spectre» uzņemšana prasīja piecus gadus, sacīja Mendess. Filmu uzņemšanas starplaikā režisors uzveda jaunu teātra izrādi, kas balstīta uz rakstnieka Roalda Dāla darbu «Charlie and the Chocolate Factory» («Čārlijs un šokolādes fabrika»).

«Man vislabāk patīk izrāžu mēģinājumi un filmu montāža. Kad esmu pabeidzis filmu, parasti uzreiz gribu atgriezties teātrī. Tā vide šķiet kontrolējamāka par haosu, kas valda kinolentes uzņemšanas laukumā. Taču drīz vien man sagribēsies izveidot jaunu filmu. Man paveicies, ka varu darboties gan teātrī, gan kino,» stāstīja Mendess.

Režisors atklāja, ka «Spectre» galvenā dziesma jau esot ierakstīta, taču atteicās nosaukt tās izpildītāja vārdu. «Varu pateikt, ka dziesma ir ierakstīta. Un tā ir fantastiska! Tas ir ļoti aizraujoši,» viņš teica. «Jums vairs nebūs ilgi jāgaida.»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu