Jāņa Paukštello sieva atklāti par vīra veselības problēmām (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latviešu aktiera Jāņa Paukštello sieva Elīna intervijā izdevumam «Ieva» atklājusi, kas tad īsti noticis ar populāro aktieri, kāpēc pagājušajā sezonā viņš nebija redzēts spēlējam un kāds ir viņa veselības stāvoklis.

Pēc avārijas, kura notika 1998.gada rudenī, Jānim ik pa laikam pamatīgi sāpējusi labās kājas pēda. Dažreiz vairāk, dažreiz mazāk, tomēr pie ārsta viņš nebija pierunājams aiziet.

Elīna intervijā atklāja, ka pēc tam, kad aizvadītā gada rudenī Jānis paslīdējis vannasistabā, sāpošo pēdu viņš satraumējis vēl vairāk. Paukštello saprata, ka šoreiz bez ārsta neiztikt.

«Kad uztaisīja rentgenu, ārsti bija šokēti. Labās pēdas kauls bija burtiski sabirzis, un no tā visā organismā bija radies iekaisums. Stāvoklis bija kritisks, Jānim draudēja ļoti reāla pēdas amputācija un protēze,» intervijā stāsta aktiera sieva Elīna.

Ārsti veica trīs operācijas un paveica brīnumu, Jāņa pēda tika saglābta. Pēc operācijām viņš divus mēnešus pavadījis slimnīcā, bet aizvadītā gada beigās pārradās mājās ar ieģipsētu kāju un kruķiem. Šobrīd Jānim jānēsā ortopēdiskie apavi.

Jānim bija paredzēts uzstāties arī sezonas noslēguma pasākumā «Spanovska ballīte», taču neilgi pirms tam viņš neveiksmīgi samocījis arī muguru.

«Pēc avārijas vairāki lūzumi Jānim tika savilkti ar skrūvēm, kas tagad ir salūzušas, bet ņemt tās laukā ir risks, un mugura sāp,» stāsta Elīna, bilstot, ka tomēr pierunājusi vīru doties pie ārsta, kur mugura beidzot savesta kārtībā.

Elīna atklāj, ka šobrīd Jāņa muguras sāpes ir pierimušas, bet mugura jāsaudzē. Arī ortopēdiskie apavi ieviesuši lielāku stabilitāti, Jānis esot gatavs jaunajai sezonai. Paukštello jau ieplānota loma režisora Mihaila Gruzdova iestudējumā, kā arī tiek plānota koncertprogramma.

Pilnu interviju ar aktiera Jāņa Paukštello sievu Elīna lasiet izdevuma «Ieva» jaunākajā numurā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu