Vai zināji? Neparastākās pasaules tautu seksuālās tradīcijas (95)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Woman of Scorn, CC BY-NC-ND 2.0

Seksualitātes tēma vienmēr ir bijusi nedaudz tabu, tāpēc jo saistošāka. Interesanti, cik dažādi ir uzskati par šo visnotaļ patīkamo un veselīgo nodarbi dažādās pasaules vietās.

Sākam savu «ceļojumu» ar Austrāliju. Vietējie aborigēni sasveicināšanās rokasspiediena vietā dod priekšroku cita veida draudzības izpausmei, proti, satiekoties viņi pieskaras cits cita… dzimumloceklim.

Mūsdienu sabiedrībai pilnīgi amorāla tradīcija saglabājusies Ziemeļkamčatkā. Ar vīra piekrišanu viesim tiek piedāvāts stāties dzimumsakaros ar namatēva sievu. Piekrišana šajā gadījumā tiek uzskatīta par lielu veiksmi un godu, tāpēc sieviete ir gatava darīt jebko, lai apmierinātu ikvienu vēlmi. Turklāt grūtniecības gadījumā sievietes mājai un visam ciematam garantēta veiksme.

Tibetā meitenei, kura grasās precēties, jābūt bijušiem vismaz 10 seksuālajiem partneriem.

Savukārt Polinēzijā līgavas seksuālo partneru skaits nevienu neinteresē. Tur ir svarīgi, lai viņai būtu ne mazāk par diviem bērniem.

Okeānijas līgavām precēšanās brīdī ir jābūt nevainīgām. Taču, pirms viņa dosies sava mīļotā apskāvienos, nevainību viņai atņems ar… akmens nazi. Šis «gods» tiek piešķirts līgavaiņa draugiem. Trīs dienas pēc ceremonijas līgava nedrīkst šiem draugiem atteikt seksuālus pakalpojumus, taču pēc tam viņai jāapmierina arīdzan citi cilts vīrieši. Pēc tam kārta beidzot tiek likumīgajam vīram.

Dažās Āfrikas ciltīs topošā sievas māte meitas izredzētajam uzrīko pirms kāzām savdabīgu pārbaudi. Jaunajam vīram jāaplaimo savas līgavas māte tik reižu, cik viņa uzskata par nepieciešamu. Tikai tādā veidā viņš var pierādīt savu vērtību un gatavību laulībai. Sievasmāte arīdzan veic īpašu funkciju, proti, nosaka topošā vīra veselības stāvokli.

Brazīlijas indiāņu ciltis apzināti ļauj sakost savus dzimumorgānus indīgām čūskām, jo tādējādi tie palielinās. Tas ir iemesls vietējo sieviešu «mīlestībai» pret liela izmēra locekļiem.

Austrumos viss notiek smalkāk. Sievietes Japānā un Korejā cirksnī veic dūrienu ar zelta adatu, jo tas ievērojami palielina kaisli.

Komentāri (95)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu