LOC Rožu zālē Paukštello un Dzelme ar «Vidū Pašai Dzīvībai» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 3. oktobrī pulksten 19:00 LOC Rožu zālē norisināsies Dailes teātra aktieru Jāņa Paukštello un Initas Dzelmes koncertstāsta «Vidū Pašai Dzīvībai» pirmatskaņojums, portālam «Apollo» vēsta pasākuma organizatori.

Koncertstāsts sevī ietver jaunas, vēl nekur neskanējušas, kā arī jau tautā iemīļotas komponista Gaita Lazdāna dziesmas ar Jāņa Petera dzeju un dziesmu tekstiem. Koncerta īpašie viesi Liepājas vokālais ansamblis «GAISMIŅA».

Šī ir pirmā Jāņa Petera un Gaita Lazdāna sadarbība tik lielā projektā, kura pavadošajā sastāvā ir iesaistīti Latvijā pazīstami mūziķi - pianists Artūrs Palkēvičs, saksofonists Zintis Žvarts, basģitārists Aivars Vīksna, ģitārists un dziedātājs Mārtiņš Taranda, bundzinieks Edgars Raila un jauniešu kora » BALSIS » vokālā grupa (vadītājs Ints Teterovskis).

Caurvijoties Jāņa Petera mīlas dzejai, visas programmas garumā abu aktieru izpildījumā skanēs gan Jāņa Paukštello, gan arī Initas Dzelmes solo dziesmas un, protams, dziesmas duetā. » Ielūgums », » Strazda Dziesma », » Nakts Vecrīgā », » Tavs Tuvums », » Vidū Pašai Dzīvībai » būs tikai dažas no gandrīz divu stundu garās koncertprogrammas . Kā atzīst mākslinieki un radošais kolektīvs - šis būs romantikas un mīlestības pilns dvēseļu lidojums «Vidū pašai dzīvībai».

Šajos koncertos tiks prezentēts arī Jāņa Paukštello jaunais CD albums. Diskā ir iekļautas 10 dziesmas, kuru ierakstā ir piedalījušies tādi mūziķi kā Artūrs Palkēvičs, Raivo Stašāns, Dināra Rudāne, Dailes teātra aktrise Inita Dzelme, Rīgas Doma kora skolas jauniešu kvartets un bērnu popgrupa no Ventspils «Jūras Akmentiņi». Albuma «Vidū Pašai Dzīvībai» producents un visu dziesmu mūzikas autors ir komponists Gaitis Lazdāns, bet teksta autors - dzejnieks Jānis Peters.

Koncertstāsta režisors Valdis Lūriņš.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā «Biļešu Paradīze» kasēs, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā un internetā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu