Āboltiņa skaidro ceļu satiksmes negadījuma iemeslus (486)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Vienotības» Saeimas frakcijas vadītāja Solvita Āboltiņa kā 22.augustā izraisītā ceļu satiksmes negadījuma iemeslu min augsto stresa līmeni darbā, kura dēļ dažkārt vajadzētu izvērtēt, vai drīkst sēsties pie stūres.

To Āboltiņa pastāstīja TV3 Ziņām.

«Uz to jāpaskatās no pozitīvās puses. Varbūt tiks kliedēti mīti par to, ka Saeimas deputāti pārvietojas tikai dienesta mašīnās. Nē, viņi pārvietojas arī savās mašīnās un ir arī kādreiz stresa līmenis, kad jāpārdomā - vai vienmēr vajag pašam sēsties pie stūres,» sacīja Āboltiņa.

Alkoholu Āboltiņa lietojusi neesot, līdzi bijuši visi nepieciešamie dokumenti.Viņa jau bijusi policijā, kur parakstījusi administratīvā soda protokolu.

Āboltiņa uzsver, ka negadījums bijis neliels, un, ja otrās automašīnas vadītājs nebūtu ārvalstu pilsonis, visticamāk par notikušo būtu sastādīts saskaņotais paziņojums.

Āboltiņa uzsver, ka negadījums noticis, pārkārtojoties no vienas joslas otrā, pārvietojoties ar atļauto braukšanas ātrumu, ieslēdzot pagrieziena gaismas.

Jau ziņots, ka «Vienotības» Saeimas frakcijas vadītāja Solvita Āboltiņa 22.augustā izraisījusi ceļu satiksmes negadījumu; Valsts policija tuvākajās dienās viņu prasīs izdot administratīvajai sodīšanai, aģentūrai BNS apstiprināja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Viņš paskaidroja, ka 22.augustā Valsts policija saņēma izsaukumu uz Brīvības ielu Juglā, kur bija noticis kāds satiksmes negadījums.

Notikuma vietā policija konstatēja, ka negadījums noticis, jo «Volkswagen» automašīna, kuru vadīja Āboltiņa, pārkārtojusies no otrās braukšanas joslas uz pirmo un nav pamanījusi pa pirmo braukšanas joslu braucošo «Škoda» markas auto.

Negadījumā cietušo nav. «Volkswagen» markas auto vadītājai sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un tuvākajās dienās Valsts policija lūgs Saeimu izdot deputāti administratīvajai sodīšanai.

Komentāri (486)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu