«Islāma valsts»: Desmit reizes izvarota, tu kļūsi par musulmani (314)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no "YouTube" video

Seksa verdzenes, kas pārstāvējušas Jezīdu reliģiju, bija spiestas veikt abortu īpaši barbariskā veidā, paliekot bez spējām staigāt un runāt, medijiem atklājusi grupējuma «Islāma valsts» gūstekne, kurai tika teikts: «Tiklīdz desmit no mums jūs izvaro, jūs kļūstat par musulmanēm.»

«Islāma valsts» (ISIS) cīnītāji nolaupījuši grūtnieces, padarot tās par seksa verdzenēm, bet pirms tam sievietēm veikti aborti pat ļoti barbariskā veidā, vēsta ārvalstu medijs «Dailymail», atsaucoties uz CNN.

ISIS džihādisti paši atveduši ginekologus, kuri Jezīdu sievietēm veikuši sāpjpilnus abortus, lai tās varētu izmantot kā seksa verdzenes.

21 gadu veca gūstekne atklājusi, ka viņas draudzene bijusi trešajā mēnesī, kad piedzīvojusi piespiedu abortu: «Kad viņu atveda atpakaļ, es jautāju, kā tas notika, uz ko mana draudzene atbildēja, ka ārsti neesot atļāvuši viņai runāt,» atceras gūstekne.

Vēl kāda izbēgusī gūstekne atklāj, ka viens no džihādistiem esot teicis, ka izvarota desmit reizes, viņa kļūšot par musulmani, un, pirms nodeva sievieti 11 citiem cīnītājiem, izvarojis viņu pats.

«Islāma valsts» cīnītāji ir noslepkavojuši vairāk kā 5000 Jezīdu cilvēku, un vairāk kā 500 sievietes un bērni tikuši sagūstīti.

ISIS fanātiķi Jezīdus uztver kā velna pielūdzējus, tāpēc pēc grupējuma izstrādātajiem islāma likumiem, spieduši Jezīdus pieņemt islāmu, pretējā gadījumā tos gaidītu nāve.

Komentāri (314)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu