Pasažieru lidmašīna veic avārijas nolaišanos kafijas automāta dēļ (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eastleighbusman, CC BY-ND 2.0

Pasažieru lidmašīna lidojumā no Zviedrijas uz Amerikas Savienotajā Valstīm (ASV) bija spiesta nolaisties Grenlandē, pēc kļūdaina briesmu signāla, ko izraisīja kafijas automāts.

Skandināvu aviokompānijas lidaparāts, kas pārvadāja 146 pasažierus, bija ceļā no Stokholmas uz Čikāgu, kad pēkšņi radušos problēmu dēļ, lidaparāts bija spiests nolaisties Grenlandē.

«Lidmašīnas kabīnē bija sajūtama dūmu smaka, ko visticamāk izraisīja īssavienojums kafijas automātā,» pastāstīja aviokompānijas preses pārstāve.

Kāda reisa pasažiere pastāstīja, ka lidmašīnā pazuda gaismas un visiem pasažieriem bija likts sēdēt piesprādzētiem savās vietās. «Kapteinis vēlāk paziņoja, ka mums ir jāsagatavojas normālai nosēšanās procedūrai. «SAS» darbinieki bija patiešām profesionāli, pateicoties tam, pasažieri saglabāja mieru.»

Ceļotāji palika pa nakti Grenlandes viesnīcā, lai turpinātu lidojumu uz Čikāgu nākamajā rītā, vēsta ārvalstu medijs «Thelocal».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu