Holivudas elegantais pāris Džolija un Pits žilbina filmas pirmizrādē (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

ASV klajā nākusi Andželīnas Džolijas un Breda Pita jaunās kopīgās filma «By The Sea». Šonedēļ vairākās vietās norisinās filmas pirmizrādes, uz kurām dodas arī elegantais pāris. ieskaties fotogalerijā!

Jaunās filmas stāsts ir par kādu pāri, kas pagājušā gadsimta septiņdesmito gadu vidū dodas ceļojumā uz Eiropu, lai atrisinātu problēmas laulības dzīvē. Džolija stāsta, ka filmas stāsts ir par zaudējuma izpostītām attiecībām, mīlestības spēku un ceļu uz atjēgšanos un pieņemšanu.

Pits un Džolija līdz šim kopā redzami tikai 2005.gadā iznākušajā asa sižeta komēdijā «Smita kungs un kundze». Filma saņēma mērenu kritiķu atsaucību, taču tās ieņēmumi no kinobiļešu pārdošanas bija augsti - vairāk nekā 500 miljoni ASV dolāru (360 miljoni eiro).

Kinolentes uzņemšanas laikā uzplauka pāra attiecības.

Andželīna Džolija ir filmas režisore, scenāriste un galvenās lomas tēlotāja līdzās Pitam.

«By the Sea» ir trešā filma Džolijas režijā. 2011.gadā iznāca kinolente «In the Land of Blood and Honey», bet pagājušogad klajā nāca biogrāfiskā filma «Unbroken».

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu